Sivut

syyskuuta 30, 2012

Jonotusta ja metsää

Eilen kävin kaupungissa ostamassa bussiin halvempia lippuja. Päästyäni paikalliseen lipputoimistoon, oli jonossa noin 200 ihmistä ennen mua. Onneks sentään oli vuoronumerot, että saattoi todeta taulussa olevan numeron (340) ja oman numeron (530) erotuksen olevan sen verran suuri, että odotellessa ehtii hyvin hoitaa asioita. Kävin sitten ostamassa suklaata ja ihmettelemässä vähän maisemia keskustassa. Sain sitten myös ostettua niitä lippuja, eikä jonon purkamisessa kestänyt "kuin" tunti.

Samalla reissulla kävin ihmettelemässä keskustaa muutenkin. Kävin apteekissa hakemassa kurkkupastilleja ja särkylääkettä. Kaikki lääkkeet olivar tiskin takana, joten puoliksi ranskaksi ja puoliksi elekielellä piti toimia. Sain kuitenkin Strepsilsejä ja särkylääkettä, että ihan onnistunut reissu. Paikallistin myös yhden kirkon, jota työkaveri kehui, mutta en sisällä asti vielä käynyt katsomassa. Kuvassa näkyy osa julkisivusta. Toinen samanoloinen pytinki on parin korttelin päässä.

Tänään kävin sitten lähimetsässä tutkimassa uusia reittejä. Piti tehdä vaan ihan pieni ulkoilu, kun vähän flunssainen olo oli, mutta puolitoista tuntia siinä vierähti. Ihan mahtavas metsäalue kyllä tuossa ihan vieressä. Ihan kauhean hyvin ei ollut opasteita ja vähän piti polkua etsiskellä takaisinpäin, mutta mahtavat maisemat kyllä.




Tein myös hieman lähempää tuttavuutta paikallisen maaperän kanssa, mutta ei mitään vakavampaa onneksi. Polvi vähän naarmuilla ja toinen pohje taisi kolahtaa kiveen. Ensimmäisen tietysti tarkistettiin, ettei kukaan nähnyt, seuraavaksi tarkistettiin kameran kunto ja sitten vasta jalat. :)

Ei kommentteja: