Sivut

syyskuuta 16, 2012

Graz

Onnistuneesti hotellilla Grazissa. Iltapuhteeksi on hyvä kirjotella vähän blogia ja mennä sitten nukkumaan. Lennot sujui oikein mukavasti ja tasaisesti. Ensimmäisessä koneessa jopa juttelin naapurin kanssa lämpimiä. Toisessa koneessa istuin hipihiljaa saksalaisen pariskunnan vieressä. :) Lufthansalla sai molemmilla lennoilla pientä välipalaa ja juomaa, vaikka jälkimmäinen lento Frankfurtista Graziin oli vain noin tunnin mittainen. No, olipahan jotain tekemistä koneessa ja ruuat oli kyllä ihan hyviä.

Taksimatka lentokentältä hotellille olikin sitten vähän jännempi kokemus. Taksikuskilla oli autossa kaksi vaihdetta, täysillä tai paikallaan. Kaistaviivat oli suuntaa antavia ja kuski roikkui edellä ajavien puskurissa ihan urakalla. Mutta toisaalta se kyllä sitten teki tilaa, jos joku laittoi vilkun päälle ja vaihtoi kaistaa sen eteen. Tiedä sitten sattuiko kohdalle vain erityinen yksilö, vai onko kaikki taksikuskit täällä samaa kaliiberia.

Hotellihuoneen ikkunasta näkyy vähän erilainen maisema kuin kotona.


Ehdin jo tervetulotilaisuudessa jutella kolmen tyypin kanssa. Yksi oli Aalto-yliopistosta, yksi Brasiliasta ja yksi Japanista. Opin kaikenlaista jännää Brasiliasta, kuten että siellä suurin osa energiasta tuotetaan vesivoimalla ja yli puolet autoista on flexifueleja. Oho. Huomenna konferenssi alkaa varsinaisesti pyöriä ja ohjelmaa on merkitty yhdeksästä puoli seitsemään. Pari kahvitaukoa ja parin tunnin lounastauko tuo sentään vähän katkosta päivään.

Ja mainittakoon vielä, että virkkasin lentokoneessa tiskirättiä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämähän sujuu hienosti! Täytyy vielä opetella , miten saa kuvia liitettyä blogiin, että hurtat voi lähettää tervehdyksiä.

leena kirjoitti...

Niitä kuvia tarvii laittaa varmaan vaan sähköpostiin. Luulen, että näihin kommentteihin ei saa liitettyä.