Sivut

syyskuuta 23, 2012

Rauhallinen viikonloppu

Eilisen vietin melkolailla huoneessa loikoillen ja rentoutuen. Kävin sentään lähimetsään tutustumassa kävelylenkillä, mutta kamera unohtui matkasta. Tietenkin juuri sillä kertaa polulla oli keskikokoisen koiran kokoinen "peura". Ei harmainta hajua siitä mikä eläin oli kyseessä, mutta pienoisbambilta se näytti. Oli aika hienoa! Tosi paljon oli myös hyvin käyttäytyviä koiria ulkoilemassa. Monet oli vapaana ja kiltisti pysyttelivät tosi lähellä omistajiaan, eivätkä ryntäilleet vieraiden perään. En kehdannut keltään kysyä, että saako rapsuttaa. :)

Tänään sitten sain aikaiseksi mennä bussilla käymään kaupungilla. Bussi kulkee ihan tästä asuntolan vierestä ja sillä pääsee noin 20 minuutissa keskustaan. Kertalippu maksaa 1,70 ja kymmenen kerran kortilla matkan saa eurolla. Sunnuntaisin ei kaupungilla tietysti kauheasti ollut kauppoja auki, ruokapaikkoja kuitenkin ihan kivasti. Vaikka päädyinkin sitten todella ankeaan vaihtoehtoon ja söin hampurilaisen. En kuitenkaan mennyt mäkkäriin, vaan vastakkaisella puolella katua olleeseen Quick-burgeriin. Aika lailla samaa mättöä se kyllä oli kuin mitä kotimaassakin. Ehkä hivenen erilainen maustaminen.

Tänään menin keittämään iltapäiväteetä ja keittiössä oli porukkaa tekemässä ruokaa. Jäin sinne sitten jutustelemaan ja mulle tarjottiin ruokaa ja olutta. Ei huono keikka. :) Tarvinnee joku päivä tehdä vastapalvelus ja kokata jotain muillekin.

Ja vielä piti muistaa mainita, että kirkonkello tuo tunnelmaa, kun se kuuluu tosi selvästi huoneeseen. Sitä soitetaan aamulla yhdeksästä eteenpäin iltakymmeneen aina tasalta ja puolelta. Ja ihan asuntolan vieressä on lehmien laidun. Katselin eilen lehmiä vähän kauempana laitumella, mutta tänään ne olivat ihan asuntolan vieressä. Huippua! Kuvassa on kyseisiä lehmiä ja asuntola taustalla. Oman huoneeni ikkuna on toiseen suuntaan tuolla vasemmanpuoleisimman rakennuksen takana.


Ei kommentteja: