Sivut

syyskuuta 17, 2012

Graz, osa2

Hotelliaamiainen oli ruhtinaallinen, pöydästä löytyi kaikkea maan ja taivaan väliltä. Halutessaan olisi voinut keittää kananmunakin itse sopivaan asteeseen.

Tänään oli oli virallinen konferenssin avaus ja esityksiä piisasi iltaan asti. Osa esityksistä ja postereista oli ihan mielenkiintoisia, osa aika kaukana omasta hommasta. No, tulipahan tiskirätti valmiiksi, vaikka pariin kertaan piti muutama kerros purkaakin. :)

Lounastauolla kävin kävelemässä joen rannassa parin paikallisen tutkijan kanssa. Kameraa en jaksanut käydä huoneesta hakemassa, mutta ehkä huomenna voisi käydä kameran kanssa pyörimässä lähistöllä. Ainakin kukassa oleva (luultavasti) kiinanruusupensas pitää käydä kuvaamassa. Keli oli mahtava, +22 varjossa ja aurinkoa pilvettömältä taivaalta. Seitsemän aikaan kyllä alkaa jo selvästi hämärtyä ja on tarpeen sytyttää valot.

Lähdin vielä syömään eilisen brasilialaisen tuttavan kanssa. Seikkailtiin bussilla ensin keskustasta ohi ja palattiin toisella bussilla takaisinpäin. Perinteisessä pubissa oli ihan hyvä olut ja salaatti. Olisi tietysti pitänyt tilata makkaraa, mutta ei yhdeksän maissa enää viitsi kovin raskaasti syödä. Takaisinpäin selvittiin sentään yhdellä bussilla. :)

Ei kommentteja: