Sivut

lokakuuta 03, 2012

Vihdoin jääkaappi?

Pitäis kuulemma useammin kirjotella tänne. Ei vaan oo kauheesti ollut mitään tapahtumia mistä kirjoitella. No jaa, maanantaina sentään oli käyty viemässä vanhat lakanat pois ja tuotu uudet tilalle. Parin viikon välein kuulemma vaihtavat lakanat puhtaisiin. Ihan kätevä kyllä, kun ei tarvi ite pestä ja kuivailla täällä lakanoita.

Eilen tuli mailia, että torstaina saattais tulla jääkaappi. Toivotaan parasta, koska kyllä jääkaapiton elämä on aika yllättävän vaikeaa. Mutta toisaalta, onpahan tullut syötyä paljon hedelmiä, kun ne säilyy huoneenlämmössä. Tänään kävin kaupassa, koska huomenna pitää olla illasta paikalla, jos jääkaappi tulee ja perjantaina on tarkoitus mennä työkavereiden kanssa jälleen syömään. Tosi kiva kyllä, kun viitsivät pyytää mua mukaan.

Viikonloppuna ajattelin mennä katsomaan löydänkö keskustasta lankakauppaa, koska Suomesta otin mukaan vain yhdet puikot. Nyt kun villatakki on kainalokorkeudessa, pitäisi hihat tehdä seuraavaksi, jotta voi aloittaa raglan-kavennukset. Periaatteessahan silmukat voisi laittaa vaan langanpätkälle odottamaan ja ottaa samat puikot käyttöön, mutta onpahan hyvä tekosyy mennä lankakauppaan. :)

Ai niin, kerroin työkavereille siitä eläimestä, jonka näin ekoina päivinä ja arvaus oli, että kyseessä oli jonkinlainen vuohi. Kuulemma niitä elää näissä metsissä. Täällä on myös villisikoja luonnonvaraisena, mutta niihin en ole onneksi vielä törmännyt.

Ei kommentteja: