Sivut

lokakuuta 14, 2012

Tavallinen viikko

Päivät rullaa kyllä kauheeta tahtia. Just vasta oli maanantai ja nyt ollaan jo sunnuntaissa. Viikolla ei nyt mitään tavallisuudesta poikkeavaa tapahtunut. Töihin, takas ja sama uusiksi seuraavana päivänä.

Eilen sain aikaseksi lähdettyä metsästämään keskustaan lankakauppaa. Olin luonnollisesti valmistaunut etsimällä lankakauppoja netistä ja sen lisäksi vielä katunäkymän avulla varmistin liikkeen sijainnin. Insinööri, minäkö? :) Huolellinen valmistautuminen kannatti ja löysin kaupan. Valikoimaa oli tosi hyvin, vaikka useimmat langat olivat keinokuitua. Löysin kuitenkin muutaman kerän pipolankaa ja puiset puikot. Ihan onnistunut reissu.

Hilluin myös paikallisessa ostoskeskuksessa, mistä löytyi kaikkea mitä olis voinu tarvita. Ruokakaupassakin poikkesin keskustassa, ja kyllähän siinä taas meni aikaa, kun oli uusi ja vielä eri ketjun kauppa. Kasasin korin täyteen tavaraa ja ihmettelin kassalla, kun loppusumma oli 35 euroa. Korissa oli lähinnä kuivatarvikkeita, mutta silti tuntui aika halvalta.

Tänään sitten onkin tullut vaan laiskoteltua ja vähän etsittyä uusia metsäpolkuja. Löysinkin ihan kivan reitin, joka tuo vähän vaihtelua jo kuljettuihin polkuihin. Metsässä on kyllä vielä todella vihreää, vaikka osa lehdistä alkaa jo kellastua.


Vielä aika vihreää.


Muratti sitkeästi kiipesi puuhun.


Kylttien mukaan tässä menee talvisin hiihtolatu.

Ei kommentteja: