Sivut

lokakuuta 06, 2012

Pippalot x2

Ei sitten tullut jääkaappi torstaina. Tarkemmin ajateltuna, sähköpostissa ei sanottu minkä viikon torstaina kaappi oli tulossa. Enkä se tulee ensi viikolla. :)

Eilinen oli poikkeus rauhalliseksi muodostuneeseen rutiiniin. Aamulla yritin sadetutkan avulla ajoittaa töihin kävelyn niin, etten ihan kauheasti kastuisi. Onnistuinkin aika hyvin, vaikka pikkasen piti sateenvarjoa kaivaa esille. Töissä oli uuden labran avaiset ja paikalla oli ihan ministeritasoista väkeä. Kävin seuraamassa alkupuheita, mutta koska suurin osa meni yli hilseen, päätin mennä tekemään omia juttuja. Muutaman tunnin päästä tuli sitten kollega sanomaan, että tarjoilu on alkanut ja pitihän sitä sitten mennä hyödytään ilmainen ruoka. :) Tarjolla oli viiniä, koktailpaloja ja dippivihanneksia. Luulen, että dippivihanneksille oli kulhollinen majoneesia (koska sitä on täällä joka paikassa), mutta jäi maistamatta. Koktailpalakokeilut jäi yhteen, koska tonnikala oli ovelasti naamioitunut ja erehdyin sellaisen ottamaan. Mutta tuli juteltua kollegoiden kanssa mukavia ja syötyä vihanneksia.

Sitten tein vielä muutaman tunnin töitä, kunnes lähdettiin Axelin ja Simonin kanssa hakemaan kaikkien tarvikkeita ja suunnattiin Alexin kotia kohti. Matkalla poimittiin kyytiin myös Bertrand. Alexilla on talo kylässä noin puolen tunnin ajomatkan päässä Liègestä. Talo on remontissa, he olivat purkaneet siitä ison osan pois ja rakentaneet pienemmän osan tilalle. Paikka oli kyllä tosi makee. Alex oli kokannut couscousta, vihanneshöystöä ja makkaroita. Syötiin ja pelattiin paria korttipeliä ja tietysti juotiin olutta. Nukkumaan pääsi aamuyöstä neljän maissa ja unta riittikin sitten yli puolen päivän. Suunnitelmissa oli lähteä tänään vähän katselemaan Alexin luona maisemia, mutta koska ollaan Belgiassa, niin koko päivän on satanut vettä. Lähdettiin sitten vain takaisin Liègeen kolmen kieppeillä.

Kotona tulikin sitten oltua vähän aikaa hereillä ja nukuttua noin 2,5 tunnin päikkärit. Kohta on kello jo sen verran, että voi mennä takas nukkumaan. Huomenna meen mahdollisesti kaupunkiin, kun siellä on sunnuntaisin jonkinlainen tori, jossa myydään vihanneksia ja sen sellaista.

Ei kommentteja: