Sivut

marraskuuta 19, 2012

Viimeinen vuokra...

tuli maksettua tänään. Kuukausi jäljellä. Sen kunniaksi pesin pyykkiä ja tällä kertaa käytin myös kuivausrumpua. Ei vaatteet kyllä ihan kaappiinlaittokuiviksi tulleet, mutta luultavasti aamulla huoneessa ei oo tropiikkia.

Frankfurtin junailu sujui ongelmitta, vaikka tunnelma oli kuin VR:llä konsanaan. Mennen tullen odottelimme keskellä korpea ratatöitä ja mennessä oltiin ainakin vartti myöhässä. Mutta muuten junalla oli kyllä mukava matkustaa ja näki maisemiakin kohtalaisen hyvin. Vaikka aika monessa tunnelissa olikin ihan pimeää. :) Muutenkin oli mukava reissu ja tuli pölistyä kuulumisia ihan huolella.

Viime viikonloppuna olin vaan rennon letkeästi kämpillä, vaikka lauantaina vähän pitikin käydä ostoksilla. Parit korvikset piti hankkia, kun mukaan otetuista palloista irtosi pallo. Sen saanee liimattua kasaan, mutta se jää kotihommaksi. Myös söpöllä pingviinin kuvalla varustettu huppari muutti mun luo. Ja kävin tietty ruokakaupassakin. Jälleen hämmästelin sitä, että hyvä kun korin juuri jaksoi kassalle kantaa ja loppusummaksi tuli noin kolmekymppiä. Kauhee järkytys varmaan tulee, kun käy Suomessa ekan kerran kaupassa reissun jälkeen.

Huomenna on ruokaa tarjolla yliopistolla, kun opiskelunsa päättävät keräävät rahaa matkakassaan ja järjestävät jonkinlainen buffetin. Jee, ei tarvi miettiä mitä söis. :) Ensi viikonloppuna alkaakin sitten viikon loma puoliskon kanssa, jolloin ei varmaan blogissakaan kauheesti tapahdu. Muutaman kuvan voisin sitä ennen laittaa, mutta vielä toistaiseksi ne kuvat oottelee kamerassa.

1 kommentti:

Seijasisko kirjoitti...

Onnittelut Leena-voitit palkinnon SuurensytomyssymalliKyselyyn littyvässä arvonassa!

Laitatko osoitteesi sähköpostiini niin voin laittaa palkinnon postiin.

seijasiskon@gmail.com