Sivut

marraskuuta 02, 2012

Jääkaappi(!) ja puoliväli

Oho, maanantaina saapui jääkaappi. Panttimaksu oli 50 euroa, jonka saa takaisin lähtiessä ja vuokraa tuli maksettavaksi 5 euroa. Yllättävän hyvin sitä on pärjännyt ilmankin, mutta kyllä juusto ja makkara leivän päällä aika hyviltä maistui.

Tiistaina käytiin työkavereiden kanssa keskustan tivolialueelle pällistelemään. Pari hullua meni yhteen kieputtimeenkin, me muut voitiin pahoin pelkästä katsomisesta. :) Aika kauan me siellä viihdyttiin, kun kämpille pääsin vasta puoli yhdentoista aikoihin. On kyllä tosi mukava, että työkaverit on näin sosiaalisia. Ensi viikolla mennään lounaalle ravintolaan ja ennen joulua on vielä kai jonkinlainen jouluateriakin.

Eilinen ja tämä päivä on vapaata pyhäinpäivän kunniaksi. Eilinen on virallisesti vapaa ja ehkä tää perjantaikin on, tai ainakaan kukaan ei kuulemma ole töissä yliopistolla. Myös virastot, postit ja pankit ilmeisesti on tänäänkin kiinni. Tavalliset kaupat on kai normaalisti auki.

Keli on muuttunut yhä syksyisemmäksi ja kellon siirron huomaa kyllä täälläkin. Viime viikonloppuna ikkunasta näkyi kuurainen maisema.


Tällä viikolla on oltu siinä viiden asteen tuntumassa, välillä jopa lähellä kymmentä astetta. Päivä täällä on reilun tunnin pidempi kuin Suomessa, vaikka eipä sitä aurinkoa enää töistä tullessa näykään.

Otsikon puoliväli tarkoittaa työviikkoja. Kuusi viikkoa on mennyt ja seitsemän on vielä jäljellä, mutta noista seitsemästä yksi on lomaviikko.

Ei kommentteja: