Sivut

marraskuuta 09, 2012

Reissua pukkaa

Aikalailla on taas ollut samaa kaavaa toistavia päiviä. Arkena vilahtaa kyllä tunnit niin nopsaan, varsinkin jos käy kaupassa tai on jotain muuta asioita hoidettavana. Vielä on nurmikot ihan vihreitä, vaikka isosta osasta puita onkin lehdet jo varisseet.

Huomenna suuntaan Saksaan treffaamaan kaveria. Tosi kivaa! Liègestä on suora junayhteys Frankfurtiin ja matka taittuu reilussa kahdessa tunnissa. Junalipun hinta on kyllä aika suolainen, mutta tuskinpa sitä elämässä kovin montaa kertaa on tälläisen reissun äärellä. :)

Parin viikon päästä tulee parempi puolisko kylään, kyllä sitä on odotettukin. Vaikka on kyllä muun perheen vierailustakin vielä kirjoittamatta raportti. No, tänä viikonloppuna ei taida kyllä ehtiä, mutta jospa tähän laittaisi pari kuvaa ja kuittaisi homman sillä. :)


Liègen keskustassa on muutamia kadunpätkiä, jotka muodostavat historiallisen keskustan. Ihania pieniä kujia, joiden varrella talot näyttivät kovasti asutuilta. Aika idyllinen asuinpaikka keskellä kaupunkia, mutta kuitenkin omassa sopessa.


Tässä ihastellaan Santiago Calatravan luomusta, eli päärautatieasemaa. Tarkoituksella valitsin kuvan, josta tuskin kukaan ihmisiä tunnistaa. :)


Maailmanpyörässä pystyi sentään muutaman kuvan ottamaan, ennenkuin piti laittaa toinenkin käsi turvakaiteeseen. ;)


Kasvitieteellisen puutarhan kasvihuoneet olivat nähneet pari parempaakin päivää, mutta komeita ne olivat vieläkin.

Kuvia olisi kyllä enemmänkin, mutta ehkä tyydytään tähän raporttiin. Ja toisaalta kyllä tuntuu, että enemmänkin kuvia olisi voinut ottaa. Tärkeintä ehkä kuitenkin, että oli itse paikalla ja muistot säilyy, vaikka kuvaaminen olisikin unohtunut.

Ei kommentteja: