Sivut

heinäkuuta 12, 2010

päivitystä

Huh, miten onkin taas aikaa vierähtänyt. Sattuneesta syystä on ollut hieman kiireitä.

Ostimme omakotitalon Akaasta ja siihen liittyvien asioiden järjestelyn parissa onkin aikaa vierähtänyt. Muutama viikko meni melkoista matalalentoa pankkien välillä juostessa ja asioita hoidellessa. Nyt on laitettu kämppä myyntiin ja uuteen muutto on elokuun alussa. Jännittävää! Meistä tulee talollisia. Nörppä pääsee juoksentelemaan omalla pihalla ja mä pääsen laittamaan kotia. Tulee varmaan remppajuttuja sitten kun muuttohässäkät saadaan hoidettua.

Nörpän kanssa ei oo tehty juuri mitään, tokossa on kesätauko ja hellettä on piisannut jo hetken aikaa. Viime viikonloppuna oltiin kyllä mummun ja vaarin mökillä, että pääsi vähän järveen polskimaan. Tuomo uitti Nöriä niin, että vei sitä vähän syvemmälle ja kannatteli takapäätä. Jostain syystä Nörin koko takapää vajoaa aika syvälle uidessa, kai se yrittää mahdollisimman pian saada jalat pohjaan. Tarvis kokeilla pelastusliivien kanssa, että tulisko siitä lisää itseluottamusta koiralle.

Hirvittävä pentukuume on päällä, kovasti on alkanut tehdä mieli Rhodesiankoiraa. Aika paljon on tullut selailtua blogeja, luettua yhdistyksen keskustelupalstaa ja sivuja. Olis toisaalta kiva päästä kokeilemaan vähän erilaista rotua kuin issikka. Hieman itsenäisempi ja pehmeämpi luonne olis toiveissa. Tietty issikankin kanssa vois päästä samaan, jos tarpeeksi tarkkaan etsisi ja kasvattaja osaisi valita oikeanlaisen pennun.

Tutkijan hommia sain laitokselta ja nyt olis sitten väikkäri kiikarissa. Kohtalaisen haastavaa hommaa, mutta tykkään kyllä. Näin kesälomien (muiden, ei oman!) on tietty hieman hankalaa, kun avunantajat on lomilla. Kuormittaa kyllä jonkunkin verran näin aluksi, kun tarvii opiskella kaikenlaista uutta, kun siirtyi toiseen ryhmään.

Helle alkais pikkuhiljaa piisata, onneks töissä on ilmastointi. Nörppää käy vähän sääliksi, kun ulkoilut tarvii pitää aika maltillisina, eikä kauheesti mitään aktivointiakaan jaksa. Välillä sentään pistäydytään järvessä vilvottelemassa, mutta eipä sekään tuo kuin väliaikaista helpotusta. Tällä viikolla pitäis alkaa lauantaina taas tokoilu, voipi olla, että jää väliin, jos asteita on yli 25.

Ei kommentteja: