Sivut

heinäkuuta 20, 2010

jännää

Ei meinaa oikein ajatus pysyä kasassa. Viikko ja yksi päivä vielä ja sitten mennään suorittamaan loppukauppa talosta. Jänskä päästä uuteen kotiin. Siinä on sitten muutama neliö sisustettavaksi. Saakohan Marimekolta alennusta kankaista, jos ostaa pari pakkaa? :) Saa oman työhuoneen, jossa voi levitellä tavaroitaan vapaasti ja puuhastella omiansa. On siellä kyllä aika paljon siivottavaakin ja ikkunoita pestäväksi.

Nörin kanssa on vähän aktivoiduttu. Kroppa alkaa ehkä vähän tottua helteeseen ja jaksaa vähän tehdäkin jotain. Vähän on tottisteltu seuraamista, liikkeestä seisomista ja jopa vähän paikalla makuuta. Muutaman herkkupala "jäljen" oon tehny porukoiden nurmikolle, missä ollaan oltu hellettä paossa. Nör on selvästi tyytyväisemmän oloinen ja jaksaa nukkua paremmin, kun on vähän joutunut käyttämään päätään. Itsellekin tulee hyvä mieli, kun on "harrastettu". Seuraamisen kontaktissa olisi parantamisen varaa, tarvis muistaa käyttää naksutinta, niin palkkaaminen olisi tarkempaa. Liikkeestä seisomisessa toimii tosi hyvin käsimerkin kanssa. Nyt pitäis vaan hinkata niin paljon, että sais sen käsimerkin jätettyä pois. Paikalla makaaminen sujui ihan hyvin, kun oli aika lyhyet pätkät eikä kavereita häiriöksi. Lauantaina päästääkin sitten tosi toimiin, kun treenit jatkuu kesätauon jälkeen.

Herkkujäljillä Nörillä on niin kova into päällä, että osa nameista jää ekalla kerralla syömättä. Eilen tehtiin päivä- ja iltalenkin yhteydessä herkkulihapullajäljet niin, että jätettiin jälki "vanhenemaan" lenkin ajaksi ja sitten pääsi syömään. Innostus oli tosiaan niin kova noiden herkkujen kanssa, että osa nameista jäi syömättä. Eipä tuo haitanne, kun ei mitään koetoimintaa kuitenkaan paukkuarkuuden takia voida ajatella. Ihan hauskaa aktivointia selvästi Nöristäkin (tietty kun saa herkkuja), koska kertaalleen kaveri meni vielä jäljen toiseen suuntaan ihan jäljen mukaisesti, vaikka herkut oli jo syöty. Ehkä tästä saa ihan hauskan nenätreenimuodon, selvästi vähän jo hoksasi mitä halutaan. "Jälkiä" on tehty nyt neljä kappaletta.

Ei kommentteja: