Sivut

heinäkuuta 28, 2010

huh

Ihan ultimaalisen persiistä laittaa elämää pakettiin, kun on 30 astetta lämmintä. Hiki valuu pelkästä tekemisen ajattelusta ja iho kutkaa minkä ehtii, kun on niin kuuma. Onneksi sunnuntaille luvataan sentään vähän viileämpää. Muuttaminen on vielä asteen tuskasempaa kuin pakkaaminen, jos on hellettä. Nörppä on vähän ihmeissään, kun laatikkovuoret lisääntyy ja isäntäväkin on ressissä. Äsken käytiin iltalenkillä ja meno oli ihan mahdotonta. Ei jaksettu kuunnella mitään eikä varsinkaan voitu tehä niinkuin sanottiin. Väännettiin sitten viisi minuuttia, että "mitähän toi tolla maahan sanalla mahtaa tarkoittaa..". Kyllähän toi helle pehmittää päätä, mutta että noin paljon. Järvessä kaveri viihtyi sitten jokusenkin tovin. Pitäis ne pelastusliivit hankkia, niin vois saada kaverin uimaan vähän enemmän kunnolla. Nyt se hakee takatassuilla vaan pohjaa, jolloin peräpää vajoaa ja sitten panikoidaan. Hölmö otus.

Viime sunnuntaina oltiin tokoreeneissä ensimmäistä kertaa piiiitkän tauon jälkeen. Oltiin ainoot osallistujat, mut oli ihan hauskaa. Meni jopa ihan kohtalaisesti, vaikka ei kyllä ihan täysillä tehtykään koko aikaa. Pitihän sitä kouluttajan kanssa kuulumiset vaihtaa samalla. Tällä viikolla reenit olis perjantaina, mutta luultavasti pitää silloin vielä pakkailla, joten jätetään väliin. Toivon mukaan jaksetaan vielä tuolta maaltakin käydä ihmisten ilmoilla reenaamassa.

Huomenna mennään Helsinkiin siskon häihin ja ollaan hotellissa yötä. Toivon mukaan pystyy keskittymään juhlaan, eikä vaan mieti pakkaamista ja muuttoa koko aikaa. Perjantaina tarvii sitten koittaa ajoissa päästä takaisin Tampereelle hoitelemaan asioita. Ensi viikon jälkeen varmaan vähän helpottaa.

Ei kommentteja: