Sivut

marraskuuta 06, 2011

Uu,

mitä löytyi, himot herättävä neule. Himppasen vaikuttaa haastavalta, mutta ehkä tuosta voisi selvitä. Valkoisen ja mustan tilalle vaihtaisin limen ja violetin ja pohjavärinä olisi luonnonvalkoinen.

Perjantaina unohdin töihin siilintekeleen, joten jotain korvaavaa tekemistä piti illaksi keksiä. Tein sitten tälläisen. Se onkin kuudes valmistunut joululahja. Yllättävän hauskaa puuhaa tuo maton virkkaaminen, vaikka kädet tuleekin kipeiksi järjettömästä veivaamisesta. :) Trikookuteiden päätteleminen on mielenkiintoista, pitäisi varmaan hankkia joku riittävän järeä päättelyneula, jotta saa siistiä jälkeä. Huomenna pääsee sitten jatkamaan siiliä, kun menee töihin.

2 kommenttia:

Heli / Neuleaddiktio kirjoitti...

Muitakin kiinnostaa siis kirjoneule! Mulla on ihan viime päivien aikana herännyt suuri kiinnostus sitä kohtaan, tänään katselinkin Dropsin sivuilta malleja. Toistaiseksi en vielä ole osannut päättää, mistä aloittaisin.....

leena kirjoitti...

Kirjoneuleet on vähän semmoinen kaksipiippuinen juttu. Oon nähnyt muutamia ihan kivoja, mutta on myös niitä ällötyksiä. Kauneus on kai katsojan silmissä.

Tämä tosin taitaa jäädä joulun jälkeiseen aikaan, kun tuntuu, että tekemistä piisaa ilman hiuksien haromista kirjoneuleen kanssa. :D