Sivut

heinäkuuta 13, 2011

Pöh,

ilmassa on syksyinen haju. Pihassa on keltaisia pihlajan lehtiä, yääh. Mutta on asiassa hyviäkin puolia, metsästä löytyi kaksi desiä mustikoita iltalenkillä. Iltapalaksi siis mustikkamaitoa, nam. Viikonloppuna voisi käydä jossain paremmilla apajilla koittamassa, jos saisi marjoja pakkaseenkin.

Raitahuivi on pingotuksessa, toivottavasti tulee hyvä. Laitan yhden pingotuskuvan, vaikka se ei teekään huiville oikeutta.



Yhden villasukankin sain jo valmiiksi. Toisesta puuttuu enää kantapää. Tein ihan järkyttävän väriyhdistelmän, kun halusin saada lankalaatikosta ällölangat pois. Varret jäi vähän lyhyiksi, mutta en tiedä jaksaako niitä korjata. Ehkä joskus, jos tulee muusta tekemisestä pula. Heh. Kantapäähän kokeilin uutta tekniikkaa ja tuli tosi hyvä. Näistä ei kyllä tuu kuvia, koska värit on hirveät. :)

Perjantaina on vika työpäivä kolmeen viikkon, jei! Harmillisesti neljän viikon loma täytyy keskeyttää viikon työnteolla, jotta saa paperin lähetettyä dedikseen mennessä. Lomasuunnitelmissa on viikon vaellus lapissa, pihan laittoa, remontointia ja pihan laittoa. Onhan sitä siinäkin.

Ei kommentteja: