Sivut

kesäkuuta 18, 2011

Touhuamista

Tänään haettiin rautakaupasta 10 litraa maalia. Tarkoitus olisi maalata takkahuone kahdella eri harmaalla, terassin lattia tumman harmaaksi, sokkeli ruskeaksi ja ikkunan puitteita ja peltejä. Harmillisen sateista, että ei voi oikein ulkona maalata. No, eiköhän sitä tänä kesänä vielä ole vähän kuivempiakin aikoja.

Multaa tuli myös ostettua parikymmentä säkkiä. Pitäisi siirtää viime syksynä ostettuja havuja kunnollisiin paikkoihin ja antaa niille oikeaa multaa. Kasvimaan perustamiseen tuli myös suodatinkangasta. Hyvin kiltiltä naapurilta sain kokoontaittuvan kuormalavareunuksen (mikäköhän sen oikea nimi on..), johon kasvimaa on tarkoitus tehdä kohopenkkiin. Saa nähä vieläkö saalatit ja porkkanat ehtii kasvaa tänä kesänä. No, aina on ensi kesä, jos ei tänä kesänä ehdi.

Kaksiraitainen huivi on edelleen puikoilla. Tuskallisen hitaasti edistyy viimeiset rivit, kun silmukoita on useampi sata, jos ei peräti tuhat yhteen suuntaan. Ideoita seuraavaan projektiin on jo, ainakin hyville saapassukille olisi tarvetta ja sormikkaat ja lapasetkin olisi hyvä saada. Kotiprojektina on ollut pienten isoäidin kuusikulmioiden virkkaamista, en tiedä vielä vielä mitä niistä tulee valmistuttuaan. Tällä hetkellä lappuja on yhdeksän.

Ei kommentteja: