Sivut

kesäkuuta 03, 2010

kesäkuun tuulia

Viikko ja vähän päältä meni Mäkkyrän korjauttamiseen, kun olikin tullut isku näyttöön ja tartti selvittää kotivakuutusta. Onneksi sai sieltä korvausta, niin ei kirpassu kun omavastuun verran. Nyt toimii taas komeesti.

Muutaman viikon oon jo odottanut tietoa mahdollisesta jatko-opiskelupaikasta. Ens viikon maanantaina pitäisi tulla tieto, että saako paikan vai ei. Oon tässä jo vähän lueskellu julkasuja sitä varten, toivon mukaan ei mee hukkaan. En kyllä ihan täysillä kaikkee hiffannut, mutta eiköhän ne pikkuhiljaa aukene, kun jaksaa taistella.

Viime lauantain pidettiin valmistujaiskahvit. Muutamat kutsut ei mennytkään perille, joten väkeä ei tullutkaan niin paljon kuin aateltiin. Oli ihan hyvät juhlat silti. Piskin piti kommentoida joka asiaan mölyämällä ja meni hermot. Sinä iltana sitten aloitettiin jääkauden kautta uudiskoulutus.

Jääkausi on sujunut kohtalaisesti, ainakin protestointi on kauheesti lisääntynyt, joten jossain näkyy. Huomenna aatelin alottaa vetokiellon ja katotaan miten se lähtee tepsimään. Sitten kun alkaa tehoomaan, niin purkki käyttöön.

Kova remonttikuume on päällä, ens viikolla on näyttö yhestä mielenkiintoisesta asunnosta. Kun sais sen työpaikan, niin vois sitten ostaa kämpänkin. Toivossa on hyvä elää.

Ei kommentteja: