Sivut

toukokuuta 16, 2010

huh hellettä

Tykkään auringosta (sopivissa annoksissa), mutta koiraa käy sääliksi. Päivisin ei viitsi juuri ulos mennä, kun toinen läähättää viiden minuutin jälkeen jo täysillä. Täytyy kehittää jokin vesieläimille ystävällinen punkkikarkoite, jotta voi roudata piskin järveen. Tulee ainakin hetkeksi viilennystä, vaikka lattiat onkin sen jälkeen täynnä santaa. Noh, koskapa ne eivät olisi? :)

Kauppareissulla tuli hankittua kolmiportainen kukkateline parvekkeelle, suihkulähdepumppu ja uusi kamera. Kukkateline näyttää vielä karuhkolta tyhjine ruukkuineen, mutta ehkä se siitä. Suihkulähdepumppua ei saa kasaan, koska osat ei sovi. Täytyy käydä kaupassa kysymässä, josko osaisivat auttaa. Kasveja ei tullut juuri hankittua, pari vaivaista murattia. Vähän oli vielä kehnonlaiset valikoimat tai sitten sitä vaan on tullut vaateliaaksi. Täytyy piipahtaa jonnekin "oikealle" puutarhalle lähipäivinä.

Kamera on Canonin 550D. On tullut tutustuttua jo jonkin verran. Vähän innostuin metsästä ja koirasta liikaa, kun kuvia on tullut otettua ehkä jo lähemmäs 150. No, käyttöönhän se oli tarkoituskin hankkia. Tarvii vaan hieman rankemmalla kädellä karsia kuvia, kun tulee helposti kokeiltua vielä vähän toista kuvakulmaa jne. Tosi hyviä kuvia tulee, vielä kun ite osais sommitella kuvansa jotenkin järkevästi. Ehkä sitä oppii käytön myötä.

Taidanpa mennä parvekkeelle istuttamaan ne muratit ennenkuin kuolevat kuivuuteen pikkuruisissa ruukuissaan.

Ei kommentteja: